- 
Spanish
 - 
es
Catalan
 - 
ca

Data

BENVINGUTS AL NOU ESPAI

Quan comencem un nou any normalment tenim al cap nous projectes, gym, estudiar, algun viatge…etc. Tot i que n’hi ha que duren un mes (sobretot el gym!!) El meu projecte del 2018 va una mica més enllà, tinc nou espai per oferir-vos tallers i a més serà un punt de venda per les vostres comandes de productes.

Aquest any torno a recomençar, vaig començar el 2014, des de llavors he passat per diversos espais d’altres persones. Ha estat bé, però com un espai propi, enlloc.
Durant aquests anys he passat per moltes experiències, bones i dolentes, totes enriquidores. He conegut gent fantàstica amb la qual he compartit projectes culturals que ha fet que l’origami hagi arribat a més gent, fires, exposicions, showrooms, xerrades…etc. A poc a poc l’origami va arribant, es va entenent i es va gaudint. El paper, tan bàsic i tan fantàstic quan aprenem a donar-li formes diferents, des d’un quadrat, un rectangle a formes més complicades, hexàgons, octàgons…etc. Un món ple de màgia.

Tant si voleu venir als tallers, com si necessiteu productes originals i divertits pels vostres esdeveniments o regals, m’heu de venir a veure. Espero les vostres ganes d’aprendre, les vostres propostes, els vostres colors preferits i els vostres esdeveniments acompanyats de mooolt d’origami!!!

Què us sembla el nou espai? Us agrada? Quines peces us agraden més?

Altres articles