Hola!

Origami Art & Teràpia és un estudi de disseny i decoració amb seu a Reus que crea productes fets a mà a partir de la tècnica d’art japonès d’Origami, un art basada en el desenvolupament del paper per obtenir figures de diverses formes. 

Des de 2014 dissenyo i creo peces exclusives, des de làmpades i elements decoratius per a espais interiors i exteriors com materials per a celebracions i esdeveniments per particulars i empreses, a partir de meva gran passió per allò artesanal i únic.

Cada peça que arriba al client passa primer per les meves mans. Des que és un conjunt de fulls de paper fins que el converteixo en una peça única feta a mà.

L’aplicació de les peces és versàtil, podent-se utilitzar tant per vestir llars, locals o negocis com per a obsequiar amb un regal original.

Les làmpades, de diferents mides i formats, estan fetes a partir de paper pergamí fi i difonen una llum suau i elegant alhora que fan un gran impacte visual. Les peces de decoració segueixen des de tonalitats terroses amb estampats variats fins a colors metal·litzats com el plata i el daurat i les flors ofereixen una àmplia gamma de colors per a combinar amb qualsevol entorn.

VOLS VENDRE ELS NOSTRES
PRODUCTES A LA TEVA BOTIGA?