- 
Spanish
 - 
es
Catalan
 - 
ca

Data

L’elegància del blanc i negre

#LaParellaPerfecta, el blanc i negre és un clàssic que s’adapta a tots els estils de decoració, tant en els més moderns com més tradicionals. Contrastos entre llum i foscor, funcionalitat, elegància i mai passen de moda.Què volen dir aquests colors al Japó? Doncs diverses coses, tots els colors al Japó tenen la seva mirada positiva i negativa, segons el context.

BLANC

Representa l’esperança cap al futur, un començament fresc, innocència i puresa. El blanc ha sigut el color tradicional des de l’era Victoriana. En moltes cultures el blanc representa una eternitat alegre. En països asiàtics pot representar també mort, dol, virginitat, puresa, humilitat, joventut, símbol de pena per la mort d’un familiar, pau eterna…

NEGRE

És el color que representa l’absència total de llum. Representa la força i l’estabilitat. En la cultura occidental té més connotacions negatives que positives. És el símbol de l’error, el mal, el misteri i la mort, però també fa referència a la noblesa, la sofisticació i l’elegància. En els països asiàtics, representa el color de la joventut, el dimoni, la foscor, el misteri, la nit, i també està associat a l’energia femenina, el perill provocatiu.

La combinació d’aquests colors és més atrevida del que ens pensem, ja que representa totes aquestes combinacions.

Què en penseu vosaltres d’aquesta combinació de colors?

Us deixem una mostra de diverses peces d’#OrigamiArtiTerapia on combinem aquests colors a l’#EstrellaKumo blanca i negra i també les roses Akashi en blanc i negre.

També et podem fer #RamsPersonalitzats!

Altres articles