- 
Spanish
 - 
es
Catalan
 - 
ca

Arracades Tsuru

Arracades de paper estampat d’alta qualitat amb un percentatge molt elevat de cotó. Papers d’importació de firmes italianes i japoneses amb estampats minimalistes, cristall SWAROVSKI, tanca ZAMAK antial·lèrgica i bany d’or d’una micra

39,00 iva incluido

Descripció

Com arriba:  Ve completament muntat i llest. S’envia en una caixa de cartró KRAFT
Mida Arracades:  Llarg 3,5 cm ample 2,5 cm
Pes Arracades:  5 grams
Color: Estampats
Material: Paper estampat d’alta qualitat amb un percentatge molt elevat de cotó. Papers d’importació de firmes italianes i japoneses amb estampats minimalistes, cristall SWAROVSKI, tanca ZAMAK antial·lèrgica i bany d’or d’una micra.

Informació addicional

Arrecades Tsuru

Corall, Flor d'Ametller, Flor Vermella, Jardí, Multicolor

*Manteniment i ús de les Joies en paper

  1. Resistència als cops
    Tota la joieria d’Origami Art i Terapia és resistent a condicions d’ús normal (petits cops, transport, cops fortuïts, etc.) com qualsevol altra joia.
  2. Resistència a l’aigua
    Les joies han sigut tractades per la humitat, cosa que les fa resistents a l’aigua i a la humitat. En cap cas es poden utilitzar per banyar-se a la platja, i és necessari anar amb precaució de no posar-les a la rentadora. No es poden aplicar productes que continguin alcohol o altres químics.
  3. Cura del producte
    Quan no s’estigui fent ús de la joia es recomana guardar-la a la seva caixa original en un lloc sec i reservat de la llum intensa. Per netejar-les pots fer servir un mocador suau. No fer ús de productes químics per la seva neteja.