- 
Spanish
 - 
es
Catalan
 - 
ca

Arracades Shizuoka de Llautó

Peça modular dissenyada per Minako Ishibashi, artista japonesa.

65,00 iva incluido

Descripció

Com arriba: Ve completament muntat i llest. S’envia en una caixa de cartró kraft.
Mida ARRACADES: Llarg 8,5cm Ample 4cm.
Pes ARRECADES: 15 grams.
Color: Estampats
Material: Paper estampat d’alta qualitat amb un percentatge molt elevat de cotó. Papers d’importació de firmes italianes i japoneses amb estampats minimalistes.
Cadena i tanca de llautó

Informació addicional

ARRACADES SHIZUOKA LLAUTO

Estampat crema i ocre, Estampat crema i verd, Estampat crema, blau i verd, Estampat flor de lis crema i vermell, Estampat flors roses, Estampat flors taronja, Estampat multicolor, Estampat plantes, Estampat vermell

*Manteniment i ús de les Joies en paper

  1. Resistència als cops
    Tota la joieria d’Origami Art i Terapia és resistent a condicions d’ús normal (petits cops, transport, cops fortuïts, etc.) com qualsevol altra joia.
  2. Resistència a l’aigua
    Les joies han sigut tractades per la humitat, cosa que les fa resistents a l’aigua i a la humitat. En cap cas es poden utilitzar per banyar-se a la platja, i és necessari anar amb precaució de no posar-les a la rentadora. No es poden aplicar productes que continguin alcohol o altres químics.
  3. Cura del producte
    Quan no s’estigui fent ús de la joia es recomana guardar-la a la seva caixa original en un lloc sec i reservat de la llum intensa. Per netejar-les pots fer servir un mocador suau. No fer ús de productes químics per la seva neteja.