Origami Art & Teràpia és un estudi de disseny i decoració amb seu a Reus que crea productes fets a mà a partir de la tècnica d’art japonès d’Origami, una art basada en el plegament del paper per a obtenir figures de formes variades. En japonès, ORU, significa plegar, KAMI, paper.

Des de 2014 dissenyo i creo peces exclusives, des de làmpades i elements decoratius per a espais interiors i exteriors com materials per a celebracions i esdeveniments per particulars i empreses, a partir de meva gran passió per allò artesanal i únic.

Cada peça que arriba al client passa primer per les meves mans. Des que és un conjunt de fulls de paper fins que el converteixo en una peça única feta a mà.

“Peces úniques fetes a partir d’un disseny exclusiu i un procés de creació totalment artesanal”

COL·LECCIÓ 2017

La Col·lecció 2017 presenta una gamma de productes elaborats a partir de papers d’alta qualitat combinats amb diferents materials que fan de cada peça un disseny exclusiu de llarga durada.

L’aplicació de les peces és versàtil, podent-se utilitzar tant per vestir llars, locals o negocis com per a obsequiar amb un regal original.

Les làmpades, de diferents mides i formats, estan fetes a partir de paper pergamí fi i difonen una llum suau i elegant alhora que fan un gran impacte visual. Les peces de decoració segueixen des de tonalitats terroses amb estampats variats fins a colors metal·litzats com el plata i el daurat i les flors ofereixen una àmplia gamma de colors per a combinar amb qualsevol entorn.

Lluïsa Crusells